Dé houten werktafel

dikte-werkblad

La table

tafelblad

Het tafelblad van 60mm is stevig en splintervrij. De laminatie zorgt voor een stabiel werkblad.

vbb_houtenwerkbank_20170520_021

La tête

kopse lat

Krimp en zwelling van het massieve werkblad worden technisch opvangen door de kopse lat.

vbb_houtenwerkbank_20170520_043

Le machaon

zwaluwstaart

De pen&gat -en zwaluwstaart verbindingen zorgen ervoor dat je bij stevige, zware en wisselende belasting de werkbank niet kapot krijgt.

vbb_houtenwerkbank_20170520_018

L’ étau

bankschroef

De nieuwe, op maat gemaakte, bankschroef is het resultaat van jarenlang eigen ervaringen met tal van andere modellen. Deze is niet op de reguliere markt te vinden. De bankschroef draait vlot op spanning en kan voldoende kracht zetten.

vbb_houtenwerkbank_20170520_030

L’étau de sculputre

opspanblok

De opspan-balk is het resultaat van stielman verfijning. Perfect geplaatst voor optimaal klemmen van de meeste diverse werkstukken.

vbb_houtenwerkbank_20170520_072-1

Le bois

massief hout

Zowel tulipwood als beuk is een sterke en splintervrije houtsoort die door het schaven een fraai glad, oppervlakte krijgt. De lichte massa maakt de werkbank gemakkelijk verplaatsbaar. Alles is vervaardigd in massief hout.

never, never, never give up

werkbank-junior-woodworking

junior

Jouw junior houten werkbank is de werkbank die je nog niet gevonden had. Een leuke hobby of goede start begint namelijk met betaalbaar, professioneel werkgereedschap. Dat is nét wat de junior perfect is.

lees meer

werkbank-sage-woodworking-2

L’expérience

Verwacht je meer van je werktafel? De l’expérience is groter, steviger en robuuster, punt. De werkbank komt in een pure vorm zodat jezelf aanpassingen kunt creëren. Maak een vloer tussen de middenposten, plaats er document schoven bij, creëer een tool-wand achteraan,…

Hack it yourself for yourself!

lees meer

bestellen of gratis offerte?

Neem contact op met ons voor meer informatie of voor een gratis offerte.  U kan via ons contactformulier ook een bestelling plaatsen.