neem contact op

betalingen

De werkbank wordt volledig betaald bij bestelling. Betalingsvoorwaarden vind je terug op de offerte. Uiteraard is er de wettelijke 2 jaar garantie.

Transportkosten worden op locatie berekend.

wie is houtenwerkbanken.com?

Houtenwerkenbank.com is onderdeel van ‘Accessoires by Vanballenberghe’, een nevenactiviteit van Vanballenberghe BVBA. De atelier is een ambachtelijk bedrijf dat reeds meer dan 100 jaar actief is in de schrijn -en houtbewerking.  Wij leveren schrijnwerk met oog voor detail en kwaliteit.

Vanballenberghe BVBA is gespecialiseerd in hoogstaand massief schrijnwerk.

Meer informatie op www.vanballenberghe.be

levering

Deze houten werkbanken zijn geen stockproducten. Elke werkbank wordt op maat gecreëerd voor de bestellende klant. Daarvoor is een productie en leveringstermijn voorzien van ongeveer 6 werkweken.

De werkbanken komen met een technische handleiding voor montage en onderhoud.

waarom houtenwerkbank.com?

De bestaande markt bood ons gewoon geen antwoord op de eisen die wij, in ons atelier, stelden aan een houten werkbank. Er waren altijd compromissen te sluiten: een aangekochte werkbank verschoof bij de minste slag, de spanvijs draaide zichzelf vast in het houtstof, het tafelblad was te klein of … de werkbank was simpelweg te duur in aankoop.

We hebben dan maar zelf werkbanken ontworpen voor eigen gebruik. Enkele versies later hebben we een doorontwikkeld product die we nu willen delen met jullie. De werkbanken in ons atelier worden reeds tientallen jaren elke dag gebruikt door professionelen die hoogstaande houtproducten maken. Van deze ervaringen kun je nu profiteren.

Waarom denk je dat oude werkbanken zo gegeerd zijn? Omdat niemand ze nog zo maakt zoals wij ze nu te koop aanbieden!

Kies voor je professioneel gemak en concentreer je op je projecten met een feilloze houten werkbank van houtenwerkbank.com

vragen? offerte? bestellen?

Neem vrijblijvend contact op.
Wij beantwoorden graag uw vragen.